Δραστηριότητες

Ιππασία-Ενοικίαση ποδηλάτου-Πεζοπορία-Σκι

Ιππασία-Ενοικίαση ποδηλάτου-Πεζοπορία-Σκι

Η περιοχή του Πηλίου δίνει τη δυνατότητα μιας πληθώρας δραστηριοτήτων, όπως ιππασία, ενοικίαση ποδηλάτου και πεζοπορία. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν θαλάσσιο σκι και ψάρεμα στην κοντινή παραλία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε μας!

Καταδύσεις

Καταδύσεις

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι αναπνέετε κάτω από το νερό? Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το επιδιώξετε επαγγελματικά, η “Discover Scuba Diving” είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.

info: https://www.zoumbosub.gr/

Ο Μουτζούρης… το τρενάκι του Πηλίου

Ο Μουτζούρης… το τρενάκι του Πηλίου

Το ατμοκίνητο τρενάκι του Πηλίου Μουτζούρης, έκανε το πρώτο του ταξίδι το 1895. Σχεδιαστής και υπεύθυνος για το έργο, ήταν ο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, πατέρας του γνωστού σουρεαλιστή ζωγράφου Εβαρίστο Ντε Κίρικο. Σήμερα, το τρενάκι βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών τόσο για την κατασκευή του, όσο και για το πόσο αρμονικά δένει με τον περιβάλλοντα χώρο. Η διαδρομή που ακολουθεί είναι από τις πιο διάσημες παγκοσμίως χάρη στην εξαίσια ομορφιά του.

info: [email protected]

Μαθήματα Μαγειρικής

Μαθήματα Μαγειρικής

Σας προσκαλούμε στα μαθήματα μαγειρικής μας, όπου θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους μαγειρεύοντας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον υπό την εποπτεία επαγγελματιών του χώρου.

  • en
  • el